Η γκάμα των προϊόντων που διατίθενται για τους σεφ μπορεί να μην είναι εκτεταμένη. Ωστόσο, αυτά που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα στην εντέλεια. Η επιλογή μας περιλαμβάνει μοναδικές κρέμες βαλσάμικου ξιδιού υψηλής ποιότητας, καθώς και φυσικές σάλτσες και μαρμελάδες.

Όλα τα φυσικά

Όπως όλα τα άλλα, αλλά είμαι ιδιαίτερα περήφανη για αυτό το προϊόν με όλα τα φυσικά συστατικά.

Καινοτομία με χυμούς φρούτων

Κάθε κρέμα περιέχει 35% πραγματικό χυμό φρούτων, ο οποίος ενισχύει σημαντικά τόσο το γευστικό προφίλ όσο και τη θρεπτική αξία με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Αυτή η υψηλή περιεκτικότητα σε χυμό φρούτων διασφαλίζει ότι οι γεύσεις είναι πολύ ζωντανές και αυθεντικές.

Βαλβίδα πυριτίου κατά της σταγόνας

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρήγορα και χωρίς να στάζει ή να χύνεται, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα πολυσύχναστο μπαρ. Είναι έτοιμο να ζωγραφιστεί εύκολα σε ένα πιάτο ως διακόσμηση και ενίσχυση της γεύσης οποιουδήποτε πιάτου.

Έκκληση προς τον καταναλωτή

Αυτές οι κρέμες βαλσάμικου ξιδιού αξιοποιούν την αυξανόμενη τάση των γκουρμέ, φυσικών και ευέλικτων καρυκευμάτων. Απευθύνονται τόσο σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την υγεία και αναζητούν φυσικά συστατικά, όσο και σε λάτρεις του φαγητού που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα καθημερινά τους γεύματα.

Πραγματικά Δεδομένα

διάρκεια ζωής: 2 χρόνια

φιάλη: 200 ml ή 1 kg
κουτί: 15 ή 6 φιάλες
παλέτα: 60 κιβώτια

Ρόδι

Προσφέρει μια γλυκόξινη αντίθεση, ενισχύοντας τα πιάτα με το πλούσιο, ρουμπινί χρώμα του και τα αντιοξειδωτικά του οφέλη.

Κλασσικός

Πιθανώς μια καθαρή βαλσάμικη αναγωγή, που συγκεντρώνει την παραδοσιακή, γλυκιά και ελαφρώς όξινη γεύση του βαλσάμικου ξιδιού.

Πορτοκάλι

Συνδυάζει την εσπεριδοειδή φρεσκάδα του πορτοκαλιού με το βάθος του βαλσάμικου, ιδανικό για να προσθέσει μια πικάντικη πινελιά σε σαλάτες ή επιδόρπια.

Μέλι

Η γλυκύτητα του μελιού μπορεί να μετριάσει την οξύτητα του ξιδιού, προσφέροντας μια πιο στρογγυλεμένη γεύση, ιδανική για να το περιχύσετε πάνω από τυριά ή κρέατα.

Κοκκινοπίπερο

Προσφέρει μια πικάντικη γεύση, παντρεύοντας την καυστικότητα του τσίλι με την πολυπλοκότητα του βαλσάμικου, κάτι που θα μπορούσε να είναι φανταστικό πάνω σε ψητά κρέατα ή ακόμα και σε πιάτα εμπνευσμένα από την Ασία.

Σύκο

Η γλυκιά, γήινη γεύση των σύκων συμπληρώνει το βαλσάμικο, καθιστώντας αυτή την κρέμα μια πολυτελή επιλογή τόσο για αλμυρές όσο και για γλυκές εφαρμογές.

Σαλάτες

Αυτές οι κρέμες μπορούν να χρησιμεύσουν ως ντρέσινγκ, προσθέτοντας βάθος και μια μοναδική γευστική διάσταση σε χόρτα, δημητριακά ή φρουτοσαλάτες.

Τυρί

Μπορούν να ραντιστούν πάνω σε μια τυροπιέτα για να ενισχύσουν τη γεύση διαφόρων τυριών, από ήπια έως πικάντικα, προσφέροντας τόσο οπτική ελκυστικότητα όσο και γευστική αντίθεση.

πιάτο με κρύα κρέμα βαλσάμικου πιάτο με πορτοκαλί κρέμα βαλσάμικου

Κρέατα

Ως γαρνιτούρα ή μαρινάδα, αυτές οι κρέμες μπορούν να μαλακώσουν και να αρωματίσουν κρέατα όπως μπριζόλα, κοτόπουλο ή χοιρινό, προσθέτοντας μια γκουρμέ πινελιά.

Βουτιές

Ως ντιπ για ψητά μανιτάρια, είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε το γευστικό τους προφίλ, αναδεικνύοντας τη γήινη γεύση των μανιταριών, προσθέτοντας παράλληλα μια γλυκιά, πικάντικη και ελαφρώς όξινη γεύση. Για τα στον ατμό λαχανικά, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τη γεύση τους, προσθέτοντας παράλληλα μια πινελιά κομψότητας στο συνοδευτικό πιάτο.

Κέτσαπ και μπάρμπεκιου

Υψηλή συγκέντρωση ντομάτας

Περιέχει 30% διπλά συμπυκνωμένη ντομάτα, η οποία είναι υψηλότερη από την κέτσαπ του καλύτερου ανταγωνιστή, με αποτέλεσμα μια έντονη γεύση ντομάτας.

Βράσιμο κενού

Εξασφαλίζει τη διατήρηση της γεύσης και της υφής μαγειρεύοντας σε συνθήκες κενού αέρος.

Τεχνική θερμικού σοκ

Η θέρμανση της σάλτσας στους 92°C για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια η ταχεία ψύξη στους 40°C σκοτώνει τα μικρόβια και τις μυκηλιακές υφές.

Ομογενοποίηση

Κατά τη διάρκεια του θερμικού σοκ, μέσω της προσαρμοσμένης διαδικασίας μας, τα κυτταρικά τοιχώματα των ντοματών εκρήγνυνται, απελευθερώνοντας περισσότερο χρώμα, γεύση και λυκοπένιο, ενισχύοντας τόσο τη γεύση όσο και τη θρεπτική αξία.

Διατίθεται σε στικ των 20 γρ., φιάλη του 1 κιλού και κουβά των 5 κιλών.

Μουστάρδα

Χρησιμοποιούμε σπόρους μουστάρδας υψηλής ποιότητας, ξύδι κρασιού, δεντρολίβανο, λευκό πιπέρι και κόλιανδρο ως μια γκουρμέ προσέγγιση στην αρωματική σύνθεση. Το δεντρολίβανο και ο κόλιανδρος είναι λιγότερο συνηθισμένοι στην τυπική μουστάρδα, αλλά μας δίνουν ένα ξεχωριστό γευστικό προφίλ. Παράγουμε μουστάρδα πιο πηχτή, πιο τραχιά και με πιο υφή, χωρίς αραίωση με νερό. Καταλήγει σε ήπια και έντονη πολύπλοκη γεύση, όπου η οξύτητα της μουστάρδας εξισορροπείται από τα αρωματικά βότανα, δημιουργώντας στρώσεις γεύσης.

Σάλτσα ροδιού

Προϊόν υψηλής ποιότητας ως σάλτσα, σχεδιασμένο για χρήση με κρέμες βαλσάμικου για ντρέσινγκ, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό προφίλ.

Εξόρυξη οφελών για την υγεία

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη B9, η σάλτσα περιέχει 75% ρόδι. Επεξεργάζεται αποφεύγοντας το στύψιμο, το οποίο θα απελευθέρωνε την περίσσεια τανίνης, και εστιάζοντας στη μεμβράνη και τον πουρέ για μια ισορροπημένη γεύση χρησιμοποιώντας φυγοκεντρικό μηχανικό διαχωρισμό. Βοηθά στην εξαγωγή βιταμινών, ιδιαίτερα της βιταμίνης B9 (Φολικό οξύ), γνωστής για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες.

Διατίθεται σε πλαστικά μπουκάλια PET των 200 ml με καπάκι που ανοίγει και κλείνει.

Πραγματικά Δεδομένα

διάρκεια ζωής: 2 χρόνια

μπουκάλι: 1 kg, κουβάς: 5 kg
κουτί: 2 κουβάδες
παλέτα: 60 κιβώτια

Πηγή

Μαρμελάδες φτιαγμένες από επιλεγμένα φρούτα από τοπικές και εταιρικές φάρμες και εξωτικό μάνγκο από την Ινδία.

Περιεκτικότητα σε φρούτα

Τουλάχιστον 65% φρούτα σε κάθε μαρμελάδα, η οποία είναι αξιοσημείωτα υψηλή, εξασφαλίζοντας μια πλούσια, αυθεντική γεύση και υφή.

Γεύσεις

Προσφέρεται σε οκτώ νόστιμες ποικιλίες – φράουλα, βερίκοκο, ροδάκινο, δαμάσκηνο, σύκο, μάνγκο, μήλο με κανέλα και ρόδι.

Πραγματικά Δεδομένα

διάρκεια ζωής: 2 χρόνια

βάζο: 280 γρ. / κουβάς: 6 κιλά
κουτί: 12 βάζα ή 2 κουβάδες
παλέτα: 150 / 60 κιβώτια

Ήπια επεξεργασία κενού

Χρησιμοποιείται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες 60-65°C ελαχιστοποιώντας τη θερμική υποβάθμιση και χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών των φρούτων, διατηρώντας τα οφέλη για την υγεία και τις φυσικές γεύσεις.

Επανατοποθετημένο άρωμα

Συμπυκνώνοντας και επαναχρησιμοποιώντας τους ατμούς από τον βρασμό σε κενό αέρος, παγιδεύουμε και επαναφέρουμε φυσικά αρώματα φρούτων πίσω στη μαρμελάδα, γεγονός που φέρνει υψηλότερες συγκεντρώσεις.

Αντίστροφη όσμωση (RO)

Μέσω της αντίστροφης όσμωσης, η ζάχαρη εγχέεται στα κύτταρα των φρούτων χωρίς να τα σπάει, γεγονός που επιφέρει ομοιογένεια και διατήρηση της ακεραιότητας των φρούτων.

Υψηλή στειρότητα και διάρκεια ζωής

Χρησιμοποιώντας Hot-Filling με συσκευασία IML για κουβά 6 kg.